Wasserplatz Pirna

Camperplaatsen

• Stroom

Knausrich

5 dagen geleden

Het is eigenlijk best een mooie plek, direct aan de Elbe. Helaas is er niet veel meer te beleven aan de Elbe, en toen we er parkeerden, was er helemaal niets te zien. Deze camping is de tweede onderneming van de eigenaar, die steeds meer zijn belangrijkste focus zal worden. De staanplaatsen zijn in een visgraatpatroon aangelegd op goede oude betonnen platen die vroeger als tankwegen werden gebruikt, en je kunt je luifel ervoor uitrollen en ontspannen.

Holly-Dolly

sep 2025

We hadden plek 29 op de eerste rij gereserveerd, de laatste plek!!! op de eerste rij. Toen we aankwamen, stond er een camper half achter ons geparkeerd op onze gereserveerde plek!!! De luifel kon niet meer uitgeschoven worden. Na overleg met de onbeschofte beheerder kregen we te horen dat de gemarkeerde indeling van deze plek niet klopte, en dat we mochten vertrekken als het ons niet beviel. Dat deden we met veel plezier.

josine54

jul 2025

Mooie plek, zelfs in de tweede rij. Rust en stilte. Sanitair keurig maar inderdaad wat weinig. Pirna op loop/fietsafstand. al met al een aanrader.

Am Elbufer 14

01796, Pirna, Duitsland