Stellplatz Pirna-Copitz - Elbeparkplatz

• Vuilnisbak

• Rolstoelvriendelijk

carsten68

apr 2025

Een hele rustige parkeerplaats dichtbij de stad. De muntautomaat was defect en daarom gratis. Afvalwater kan worden aangevoerd en afgevoerd op de camping, die zich op ongeveer 2 km afstand bevindt (€ 8).

JaapVanDenAkker

aug 2024

We wilden eerst overnachten op camperplaats "Wasserplatz Pirna" maar door de hoogtebeperking van de spoortunnel (3.10m) konden we er niet raken. Achteraf waren we niet ontevreden over deze staanplaats. De verkeersborden zijn blijkbaar niet voor iedereen duidelijk maar betaald overnachten voor campers is wel degelijk mogelijk. De plaatsen zijn ook voldoende ruim al staan er natuurlijk ook personenwagens op deze mix parking.

OnsCocoon

jul 2024

Voor overnachten prima, kost idd €8. Mooie, veilige plek en rustig. dat is ook wat waard Met cash geld/munten betalen. Overdag gaan we wel ergens anders staan, want niet geschikt om buiten te zitten. t is een parkeerplaats

Hauptplatz 14

01796, Pirna, Duitsland

retour voetpont 1,50 - sani tegen betaling bij Waldcampingplatz Copitz - centrum 800m