Camp David Sport Ressort

• Stroom

CRZ

jun 2024

Op zich prima camping. wij hadden niet gereserveerd maar konden toch terecht. camping is wel gericht op sporten: op zaterdag veel lawaai van luidsprekers van toernooi. Ligt ook onder aanvliegroute van vliegveld: veel vrachtverkeer (DHL-hub). Sanitair is basic met douchen achter een gordijn en weinig privacy, maar wel OK verder. Leipzig is goed half uurtje fietsen “immer gerade aus”. Verse broodjes. Stroom is 8A.

wijnandio

aug 2021

Coördinaten kloppen niet. wij werden helemaal verkeerd gestuurd en stonden op de andere parkeerplaats. de juiste coördinaten zijn 51.4384640, 12.3453702 verder voor duidelijkheid is rustige parkeerplaats voor 10 euro en je kunt op de camping staat voor meer.

Panjer

aug 2021

Ik herken de camping niet meer in de andere reviews. Het is een hele mooie, uitgebreide camping geworden met stacaravans, huurtenten, tentveldje en camper/caravan plekken. Het grote nadeel vind ik de opstelling van camper aan camper/caravan. Smaken verschillen, want het is zeker wel een prachrige camping en een heel uitgebreid beachresort, waar je tal van activiteiten kunt ondernemen.

Wiederitzscher Straße 19

04519, Lemsel, Duitsland

kleine plaats gelegen aan meer - gebruik GPS-coordinaten - aanrijroute Schladitzer Bucht, Haynaer Straße - sportieve (beachvolleybal) activiteiten mogelijk - Leipzig 20km - centrum 2km