Ferien- und Campinganlage Schuldt

Camperplaatsen

slimburg

aug 2025

2 nachten gestaan, op doorreis. Mooie, ruime plekken, op loopafstand van mooi strand. We waren laat, maar konden tot 21u inchecken. €25 per nacht incl. stroom en douchen. Chemisch toilet reinigen en water tanken gratis. Ruim voldoende douchecabines, ook mooi ruim en schoon. Wij hadden helaas veel regen, waarbij het gras wel heel drassig was.

Helga43

jul 2025

mooie ruime plekken, vriendelijke beheerder. lekker restaurant en 2 ruime plekken met veel douches en toiletten. de ene iets moderner dan de andere maar de beide prima schoon en netjes. dichtbij strand waar ook de hond mag, kortom perfecte plek om nog eens naar terug te gaan. Wij zijn op doorreis dus maar 1 nacht gebleven.

Nussvoll

jul 2018

Geweldige locatie op het strand, maar ook grote camping. Vriendelijk beheer, maar sanitaire voorzieningen kunnen weer worden opgefrist.

Neuland 3

24321, Behrensdorf, Duitsland

camperplaatsen voor camping - oo camperplaatsen beschikbaar op de camping zelf [sitecode 27433] - nabij zee - check-in na 15 - check-out voor 10u - broodservice - campingwinkel - restaurant/snackbar - zand-/kiezelstrand 200m - centrum 1km

1 apr t/m 16 okt