Belt-Camping-Fehmarn

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

DehlerOT4

sep 2025

De ondergrond was van grind en gras. We parkeerden op een plek met uitzicht op zee. De kosten voor 7 nachten midden september bedroegen € 272,30 voor 2 volwassenen, inclusief elektriciteit. Schone, moderne toiletten. Wie wil, kan zijn chemisch toilet automatisch laten reinigen voor € 1-€ 3. Nadeel: honden blaften – het leek wel alsof ze de hele dag blaften. Ondanks de aangeboden internetverbinding hadden we geen kans op een stabiele verbinding in de auto.

Patrick_zelf

jul 2025

zeer lang uitgestrekte camping langs het water , voorzieningen schitterend, super netjes , schoon en mooi. voorste gedeelte van camping betreft genummerde plaatsen en laatste gedeelte vrije plaatsen . alle met stroom . de vrije plaatsen zijn niet te reserveren dus vrijwel altijd plaats. restaurant voor op camping , voetbal en volleybal veld , speeltuin. wij, camper twee volwassenen, zoon en hond betaalde 55 euro per nacht . aanrader .

DukeDackel

okt 2023

Een van de beste plekken in Fehmarn. We waren aanvankelijk afgeschrikt door de kosten, maar het is zeer gerechtvaardigd. Douche, water, riolering zijn bij de prijs inbegrepen. Zeer korte wandeling naar het water. In totaal betaalden wij voor één nacht €33,00 voor twee volwassenen en twee honden, maar dat is het zeker waard.

Altenteil 24

23769, Fehmarn, Duitsland

bij zee - plaats op de camping of direct voor de camping - café restaurant - kiosk met broodjesservice

1 apr t/m 3 okt

ACSI - Campingcard