gelegen bij Kellersee - betalen 9-16u, andere tijden gratis - nabij Biotoop Wonder World Water - sanistation bij Parkplatz Krützen [sitecode 9537] - centrum 450m
Janusallee 21
23714, Malente, Duitsland€ 3,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenVanwege ongepast gedrag van de campers is de plaats permanent geblokkeerd. Dus de verklaring van het stadsbestuur. Ik wens alle domme mensen die hier de schuld van zijn altijd gebroken assen en zuigereters
Leuke plek met goede wandel / fietsmogelijkheden. Zou meestal goed zijn als het weer is, zodat je in het meer kunt zwemmen !! :)
De 4 aangewezen plaatsen voor Womos liggen in een draaiende lus op een kleine parkeerplaats. De stoelen zijn mooi versierd met banken en tafels. Prachtig gelegen aan de Kellersee met goede wandelmogelijkheden voor twee- en vierbenige vrienden. Winkels en restaurants zijn te voet in 15 minuten te bereiken. We vonden het leuk
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Toilet
lees meerJanusallee 21
23714, Malente, Duitsland54° 10' 24" N
€ 3,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan