WomoLand Nordstrand

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Sjaakbetjes@icloud.com

okt 2025

Prachtige plek in de middel of nowhere, maar alles is prima geregeld douches toilet schoon en netjes. Fietsen in het wijdse open landschap geeft je soms het gevoel dat de tijd stil staat

dappi57

jul 2025

Een erg fijne camping. Alle plaatsen zijn verdeeld in percelen. 's Ochtends worden er broodjes bezorgd. Het is een prima startpunt om het schiereiland per fiets te verkennen. Zoek je rust en ruimte? Dan is dit de plek voor jou. Helaas komen we hier niet meer terug, want er is geen mogelijkheid om chemisch toilet te legen. Er is ook geen wifi. Als je geen van beide nodig hebt, is dit de perfecte plek.

sholvan

jul 2025

Prachtige plek, we mochten zelfs onze kampeerplaats kiezen. Broodjesservice: de broodjes die we besteld hadden, werden zelfs bij onze camper bezorgd! Schone toiletten, rustieke landhuischarme. Douches zonder vervelende extra kosten! Een prima startpunt voor uitgebreide fietstochten. Een erg aardige en vriendelijke ontvangst met tips: de "Pharisaeer" (een Duits woord voor "Farizeeër") is hier niet ver vandaan uitgevonden. Bijna € 60 voor twee nachten is echter niet bepaald een koopje...

Norderquerweg 2

25845, Nordstrand, Duitsland

tarief inclusief Kurtaxe - ook geopend van 15 december tot en met 15 januari - cassettetoilet lozen zonder chemicaliën - kantine - minishop - broodjesservice - gasflessenservice - centrum 5km

1 jan t/m 4 jan

15 feb t/m 31 dec