In en rond Ettersburg zijn er tal van recreatieve mogelijkheden: startpunt voor excursies naar Weimar, Erfurt, Jena en het Thüringer Woud Sport en spel op de baan Koets door het bos van Ettersburger en in Weimar Wandel- en fietstochten Bezoek aan het monument Buchenwald (ca. 1 uur lopen van de camping over de "time-lapse")
Badteichweg 1
99439, Ettersburg, Duitsland€ 27,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenPrima sanitair; op het terrein vinden nu aanpassingen plaats maar geen rommeltje. Wij konden er wel met Acsi kaart terecht voor € 18,— per nacht. Keurig.
Campingterrein maakt erg onverzorgde indruk. Alleen sanitair en de stort- en watertank voorzieningen zijn prima. Er wordt een all-in tarief gerekend van €31,50 voor 2 personen en camper. Acsi-kaart wordt niet geaccepteerd. Hond is gratis. Bovenste gedeelte is geen wifi-bereik.
een mooie camping, zeker voor doorreis. wij hebben daar gestaan om naar buchenwald te gaan. mooi sanitairgebouw. douchen zonder munten. heerlijk
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
Badteichweg 1
99439, Ettersburg, Duitsland51° 2' 7" N
info@camping-weimar.de
€ 27,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenLozen cassettetoilet