Prima sanitair; op het terrein vinden nu aanpassingen plaats maar geen rommeltje. Wij konden er wel met Acsi kaart terecht voor € 18,— per nacht. Keurig.
Campingterrein maakt erg onverzorgde indruk. Alleen sanitair en de stort- en watertank voorzieningen zijn prima. Er wordt een all-in tarief gerekend van €31,50 voor 2 personen en camper. Acsi-kaart wordt niet geaccepteerd. Hond is gratis. Bovenste gedeelte is geen wifi-bereik.
een mooie camping, zeker voor doorreis. wij hebben daar gestaan om naar buchenwald te gaan. mooi sanitairgebouw. douchen zonder munten. heerlijk
Badteichweg 1
99439, Ettersburg, Duitsland51° 2' 7" N