SF-Caravan Napapiiri

• Stroom

Mooie rustige camping. Douches zijn open en bieden dus geen privacy. Wij werden door een van de vrijwilligers naar onze plek geleid. Na het opzetten van de tent kwam er een andere vrijwilliger aan die zei dat wij er niet mochten staan ivm de 4m afstand regel. Hoop discussie om niets. Hier staan voornamelijk vaste gasten. Hierdoor niet echt een aanrader! Wij hebben er 1 nacht gestaan en kregen korting met de Acsi kaart.

heleenenton

jul 2025

echte Finse camping. wij waren de enige niet Fins of Zweeds. alles aanwezig en goed voor doorreis. wij zouden er echter niet langer staan.

DerHor

aug 2024

Prima plek aan de rivier. Het gravelpad is prima te doen. Vriendelijke ontvangst en kortinkaart kon gebruikt. 25 euro voor 1 nacht met stroom We kregen een plekje aan het water met vlonder die kennelijk van vaste gast was die nu zelf op vakantie is. 2 wc en 2 douches in 1 ruimte (per gender) de douches is afgescheiden met goedijn van de wc ( niet van elkaar) Keurige keuken en sauna is gratis. Speeltuin mer hekje erom. Kortom heel netjes verzorg

Ryynäsenniemi 96

95300, Tervola, Finland