toiletgebouwtje - grasveld en kiezelstrandje tegenover Parking - honden op het grasveldje en strandje niet toegestaan van 15 mei tot 15 sept.
Rue de la Plage
74200, Anthy-sur-Léman, Frankrijk€ 4,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWellicht is dit een drukke plaats in het hoogseizoen, wij hebben er 24 uur heel rustig gestaan! Rechtstreeks uitzicht op het meer, waar je heerlijk kunt zwemmen.
zeer drukke plek direct aan het meer vanwege het restaurant. parkeerplaats is ingenomen door niet-camper. zou aanraden om naar de volgende baai te gaan waar een mooie plek is voor kampeerders?
slechts 3 locaties maar zeer goed geplaatst. in de directe omgeving van het meer van leman en het strand van corzent. 2 euro per dag sinds 1 mei. een beetje druk gedurende de dag maar rustige nacht. heel mooi uitzicht. Ik raad je aan om te leveneb
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
74200, Anthy-sur-Léman, Frankrijk46° 21' 46" N
€ 4,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak