Rêve de la Vallée

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Rêve de la Vallée, oftewel droom van de vallei. En een droom is het hier in het prachtige Zuid-Frankrijk. Op één van onze 25 camperplekken bent u het hele jaar welkom. Naast onze gunstige ligging bieden wij, ruime plekken, een verwarmd sanitair gebouw, gratis WIFI, water, elektriciteit (tegen betaling) en een prachtige omgeving. Kom kijken in Blesle, één van de mooiste dorpen van Frankrijk, loop langs de rivier, waan uzelf in de middeleeuwen en geniet van het prachtige uitzicht. Ook als u gewoon wilt uitrusten van uw lange reis bent u van harte welkom, u kunt een hapje eten bij ons in het restaurant en genieten van de rustige omgeving. Honden zijn ook welkom, we liggen direct aan de rivier waar u prachtig kunt wandelen.

Lees verder

• Lozen afvalwater

Vuurenvlam

feb 2026

prima camperplaats hotel restaurant bij een riviertje. op 1.5 km het mooie dorp Blesle. Heerlijk eten in het restaurant in de winterperiode bij voldoende gasten (Hotel campergasten) vanuit het dorp bewegwijzering voor mooie wandeltochten in de omgeving. sanitaire voorzieningen gratis. Top!!!

KoenNel

sep 2025

dit is een prachtige camperplaats met wc’s en heerlijke warme douches. Je kan je wc legen, water vullen, en je grijs water kwijt. Prachtig wandelgebied en bij een historisch dorpje. Het restaurant is met liefde ingericht. het eten met een goed glas wijn was prima. Het was de tweede keer en zeker niet de laatste keer dat wij hier waren.

Walltravel

sep 2025

Een camperplaats met 1 wasbak, geen stortplaats grijs water, geen afwasmogelijkheid, stroomproblemen (bij vorige eigenaar geen probleem). Restaurant zo slecht verlicht dat je de menukaart moet lezen met de verlichting van je telefoon, bier en wijn in miniglazen voor een absurde prijs. Eten goed. Een gast die wat later op kwam dagen kreeg te horen dat hij geen toetje kon bestellen. Waar waren we in. Hobby reviews beantwoorden.

Le Babory 0

43450, Brioude, Frankrijk

Locatie host

Lees verder

Gelegen aan rivier - Nederlandse beheerder - centrum Blesle [middeleeuws dorpje] 300m

1 jan t/m 6 feb

14 feb t/m 21 jun

22 jun t/m 1 sep

Toon alle tijden en prijzen