Locatie behoort tot het Camping Car Park netwerk - het hele jaar open voor campers en in het hoogseizoen voor caravans, busjes en tenten - schaduwrijk - dicht bij vele wandelpaden - sanitair geopend van 01/04 tot 30/09 - centrum 3km
D129
Louroux-de-Bouble, Frankrijk€ 9,20 • 1 jan. t/m 30 apr.
€ 11,60 • 1 mei t/m 31 okt.
€ 9,20 • 1 nov. t/m 31 dec.
KortingskaartenPrima plek om te overnachten. Ruime plaatsen en rustig. Wel spijtig dat het sanitair gesloten is na 30 september.
Op zich een mooie plaats. Maar toen wij er stonden hadden we enorme last van vliegen. Ook in het aangrenzende bos werd je gewoon aangevallen door de vliegen. Ligt langs een ontzettende drukke doorgaande weg, daarom maar een 6.
prima plek, waar het erg rustig. schoon sanitair en heerlijke plaatsen met schaduw
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
D129
Louroux-de-Bouble, Frankrijk46° 13' 48" N
contact@campingcarpark.com
€ 9,20 • 1 jan. t/m 30 apr.
€ 11,60 • 1 mei t/m 31 okt.
€ 9,20 • 1 nov. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet