TouristInfo dichtbij, bij verlaten P richting dorp - servicestation gesloten bij vorst - jetons, bij Ferme Pedagogique en Bar du Donjon
Place de l'Hume
63114, Montpeyroux, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenVoor een gratis plek valt er niets te klagen. Direct aan de snelweg en toch hoor je er niets van. Op loopafstand van het dorpje met eetgelegenheden. Wij stonden er veilig samen met zo'n 10 campers.
vlak langs de snelweg en dan een prachtig uitzicht. Voor een nacht prima. leuk dorpje en idd uit een automaat een baguette voor € 1.10 zeker een aanrader.
Op loopafstand van het schattige dorpje, de moeite waard om te bezoeken. Prima plek, om 19u redelijk vol.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Water
Place de l'Hume
63114, Montpeyroux, Frankrijk45° 37' 25" N
3.19911
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater