Camping Les Chapelains

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Aan de oevers van de rivier de Drôme in de directe omgeving (1200m) van het historische dorp Saillans, is onze camping een kleine ecologisch verantwoorde familiecamping (49 plaatsen). Hier is alles dichtbij: rivier, dorp met zijn winkels en zijn Provençaalse markt, wandelen, mountainbiken...
We hebben de meeste campings, voor liefhebbers van kamperen in tenten of caravans, maar ook voor campers, of reizigers in bestelwagens, omgebouwde bestelwagens, VW-combi's, enz.
Voor het ultieme comfort kunt u op onze Premium-staanplaatsen profiteren van privésanitair.
Wij bieden ook huuraccommodaties aan, met verschillende comfortniveaus voor alle behoeften, van de Lodgetent voor wandelaars tot de Premium Cottage.

Lees verder

• Douche

vriendelijke eigenaren, net sanitair met warme douche. de plaatsen ruim een familie camping met barretje en eenvoudig menukaart. de eigenaren zijn toegewijd ook na een druk seizoen. eind augustus 2025

Camping ligt mooi aan de Drome, vriendelijke eigenaren en een kleine bar met restaurant. Mooie fietsroute naar Crest. Maar 3 sterren in verband met het verouderde toiletgebouw, wat ook niet heel fris was.

Pedeha

jun 2025

Wat een fijne camping! En wat een fijne en vriendelijke eigenaren. Een aanrader ! We hebben er 6 dagen gestaan en uitstapjes naar Crest, naar Die gemaakt. En gewandeld naar Saillans.

Avenue Georges Coupois 1105

26340, Die, Frankrijk

Locatie host

Lees verder

Kleine familie- en milieuvriendelijke natuurcamping - aan de rivier de Drôme - bar - ontbijtservice - centrum 1,5km

15 apr t/m 15 sep

ACSI - Campingcard