Belvédère de l’Obiou

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Maucha1974

sep 2025

Wij hebben hier een super fijn verblijf gehad. De ontvangst bij de receptie door de eigenaresse was ronduit hartelijk en vriendelijk. Uiteraard hebben we op een avond heerlijk gegeten in het restaurant van de camping. Kwaliteit van het eten was goed en de behandeling door de eigenaar van de camping maakte het tot bijna een stand-up comedy.Deze Franse waard beschikt over een scherpe en leuke dosis non-franse humor.Wij raden deze camping sterk aan!

user950667627

sep 2025

Zeer vriendelijk ontvangst, wordt als klant behandeld. Schoon sanitair en goede warme douche Voor een overnachting prima camping. Direkte omgeving biedt niet veel mogelijkheden. Wij hebben de tocht met een boemeltreintje vanuit La Mure gedaan. De treintocht is niet heel spectuculair maar het einddoel is werkelijk waanzinnig mooi, een prachtig panoramisch uitzicht in de Alphen

Fleurette5

sep 2025

Prima camping met grote plaatsen. Vriendelijke ontvangst en veel uitleg. Service plaats voor campers ook prima. Afvalbakken staan buiten de camping. Alleen was ik wel op het verkeerde been gezet door een naam. Van uitzicht is geen sprake daarvoor zijn de hagen en bomen te hoog.

Les Égâts

38350, Saint-Laurent-en-Beaumont, Frankrijk

gebruik GPS-coordinaten - centrum 3km

4 apr t/m 15 jun

16 jun t/m 4 jul

5 jul t/m 11 jul

Toon alle tijden en prijzen

CKE - Camping Key Europe

ACSI - Campingcard