beschrijving van de mooie stad is zeer goed! aanbevolen!
parking aan de rand van het dorp - mogelijkheid service voor passanten tegen betaling - allerlei winkeltjes en galerieën - benoemd tot 'een van de mooiste plaatsen van Frankrijk' - bakker 500m - betalen bij de krantenkiosk [Tabac presse L'Orée du Village]
La Gare
14430, Beuvron-en-Auge, Frankrijk€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenbeschrijving van de mooie stad is zeer goed! aanbevolen!
We parkeerden hier om het prachtige stadje te bezoeken, dat overigens zeker de moeite waard was, maar waren niet bereid om 10 € voor niets te betalen! Het is een parkeerplaats. We hebben minder betaald voor een plek met stroom! We vonden ergens anders om de nacht door te brengen zonder kosten.
mooie locatie direct naast een klein mooi dorp. Geld verzameld in de avond en Jetton uitgegeven goede faciliteiten kleine aires maar geen problemen in een sleepas.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Voorzieningen passanten
beschrijving van de mooie stad is zeer goed! aanbevolen!
14430, Beuvron-en-Auge, Frankrijk49° 11' 10" N
0° 2' 58" W
-0.04937
beuvron-en-auge@ncpa-tourisme.fr
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater