Superplek
parking gelegen bij wijngaard - centrum 500m
Rue Derrière les Murs
89800, Beine, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenSuperplek
Fantastisch dat je hier gratis mag overnachten en dat alle voorzieningen inclusief zijn. Wij staan hier nu met 4 campers. We hebben het museum bezocht(teveel om te bekijken maar heel bijzonder, een wijnproeverij gedaan en de lekkerste Chablis gekocht. Vanavond uitsteken en goedkoop 4gangen dagmenu gegeten met een fles Chablis aan de hoofdweg in 'Le Relais de Chablis'. Fijne plek hier voor één overnachting.
lees meerMooie rustige plek met alle voorzieningen. Beheerster stelde nadrukkelijk dat camperaars ook van douche en toilet gebruik mogen maken. Deze bevinden zich aan de overkant onder het museum. En dat alles geheel gratis. Wij bezochten het kurkentrekkermuseum waar ook ander gereedschappen te zien zijn die met druivenoogst te maken hebben. En natuurlijk genoten wij van de wijnproeverij van de heerlijke Chabliswijnen en kochten een paar flessen.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Superplek
lees meerRue Derrière les Murs
89800, Beine, Frankrijk47° 49' 17" N
info@chablis-geoffroy.com
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet