Aire Municipale

• Vuilnisbak

A

AdaAndré

nov 2025

Prima plek! je kunt vanaf hier via de voie Verte naar Chalon sur Saone fietsen of de andere kant op naar het mooie Buxy. Het watertappen zou iets beter kunnen. Onduidelijk waar we jetons moesten halen. Wc en water lozen ging goed. Handig is ook dat je uit kunt wijken naar de gewone parkeerplaats als het vol is. en het liep iedere avond vol. Dank aan gemeente Givry!

Tinus1974

sep 2025

Prima camperplaats en populair; wij hadden nog plek genoeg, maar het werd steeds drukker. Je moet er dus een beetje op tijd zijn. Je kunt gemakkelijk het dorpje inlopen. Wij voelden ons er prettig en veilig.

Thierry58

sep 2025

15/09 de populaire camperplek ’s avonds stampvol, zelfs tot op de andere parking—zonder verlichting, maar met nette voorzieningen en water via token. Het charmante stadje is een must-see. Op 7 km ligt de voie verte naar Chalon-sur-Saône, waar op zondag een gigantische voedingsmarkt de straten overspoelt. Sfeervol en levendig!

Rue de la Gare

71640, Givry, Frankrijk

Sitecode: 2051

parking de la Maison Medicale - rustige plaats - geen schaduw - bakker 300m - donderdag markt - vlakbij fietspad Voie Verte van Givry naar Macon - jetons verkrijgbaar bij grijze gebouw tegenover gemeentehuis

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!