schitterende plek - vlakbij Voie Verte - bij kasteel - vanaf juli 2018 gezamenlijke barbecue - geen camper CEE stekker maar gewone EURO stekker nodig - voor servicestation naar Givry [2051] - centrum 2km
Rue du Moulin Madame
71640, Givry, Frankrijk€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenVoor deze prijs een uitstekende CP. Rustig , netjes en compleet met stroom en water inbegrepen. Vriendelijke eigenaar(resse) sloot nog extra het voor de vorst afgetapte water weer aan Super !
Fantastische plek, rustig, kalm, sereen en zeer vriendelijke gastheer. Watervrij beschikbaar. Zwart- en vuilwater kan je gratis lozen bij Aire Municipale in Givry, zo'n 2 km verder. Als we in de buurt zijn, gaan we er zeker nog een keer heen.
Eigenlijk een heel mooie parkeerplaats, helaas was er geen visuele scheiding tussen wat een stacaravan is en wat een parkeerplaats is. Sommige automobilisten waren hierdoor overweldigd. De uitbater is erg vriendelijk en we waren blij dat de parkeerplaats in de stad al vol was en we hier terecht zijn gekomen.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Water
lees meerRue du Moulin Madame
71640, Givry, Frankrijk46° 47' 5" N
contact@moulinmadame.com
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater