parkachtig terrein met afgebakende plaatsen - centrum 500m
Rue du Stade
89330, Saint-Julien-du-Sault, Frankrijk€ 0,00 • 1 mrt. t/m 30 nov.
Kortingskaartenniet zo mooi als op de foto’s. je kan er staan maar dat is het ook. wij gaan door
Keurig onderhouden plaats. netjes en schoon. Geen water tot 1 april. Wel jammer dat hier mensen in hun camper wonen en met hun personenauto's en bedrijfsauto extra camperplaatsen in beslag nemen. Mooi fietspad aan de andere kant van de Yonne. Dit loopt van Sens tot Joigny.
Wat een tegenvaller!!! De plaatjes uit 2011 zien er prachtig uit........maar wat een teleurstelling als je aan komt rijden. De grote plaatsen.....dat zijn er 2. Je kunt dan net de deur opendoen als je geluk hebt, geen plek om te zitten. Het parkachtige is heeeeeeeel ver te zoeken. We zijn snel omgedraaid en doorgereden naar de camping in Joigny. Deze is wel parkachtig aangelegd. Wat een verademing.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Voorzieningen passanten
lees meerRue du Stade
89330, Saint-Julien-du-Sault, Frankrijk48° 1' 44" N
€ 0,00 • 1 mrt. t/m 30 nov.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater