Camping Municipal du Lannic

• Stroom

3.4

Maria-Teresa

sep 2025

Een erg fijne camping met ruime plaatsen, goed onderhouden faciliteiten en uitstekende bereikbaarheid en vriendelijkheid van het receptiepersoneel. We hadden een probleem met de gasflessen en het personeel deed er alles aan om ons te helpen. Een zeer bekwame collega van hen kwam tussenbeide en loste het probleem op, ook al wilde hij er niet eens voor betaald worden. We nemen een mooie herinnering aan jullie mee naar huis, bedankt voor alles!

vestalda

aug 2025

mooie stad, prachtig gelegen en met veel aantrekkelijks: stranden, tour Vauban, kades met terrassen, kunst galeries, gedenkteken WOII, dolmens, etc. het ene toiletgebouw is comfortabel het andere Spartaans: piepkleine douches. extra: wasmachines!!!

Gaya2015

jul 2025

Zeer goed gelegen camping – ongeveer 15 minuten van de haven en het strand, maar er is een steile klim op de terugweg. De toiletten zijn erg basic. In het hoogseizoen zijn er 's ochtends baguettes en croissants verkrijgbaar en 's avonds pizza en hamburgers.

Rue du Grouanoc'h

29570, Camaret-sur-Mer, Frankrijk

48° 16' 38" N 4° 36' 19" W

48.27723 -4.60531

zee 500m - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!