centrum 500m
Allée des Fêtes
35300, Fougères, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenPerfect om de nacht door te brengen. Verschillende bewegingen van auto's tot middernacht en dan stil tot de ochtend. Gratis met een minimum aan los- en laaddiensten
Grote mixparking met picknickbanken, afvalbakken, loosplaats voor toilet en gratis water. Schoon en gratis toiletgebouw. Wat wil een camperaar nog meer.
Een stad om verliefd op te worden! en een gratis aire met gratis water (ik zuiverde kraan als slechts één kraan door wc-verwijdering). Ik bleef twee nachten, de slagboom voor de parkeerplaats was omhoog en campers stonden geparkeerd op het gras, wat niet altijd een optie is om met iemand te praten, dus ik vermoed dat het moeilijk zou kunnen zijn om binnen te komen als de slagboom vol was. Fougeres bos, het fort en middeleeuwse straten om te verkennen.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
35300, Fougères, Frankrijk48° 21' 23" N
1° 12' 10" W
-1.20285
tourisme@ot-fougeres.fr
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet