parkachtige camping - bakker 1km - supermarkt 1km - binnen- en buitenzwembad 900m - centrum 1km
Route de la Chapelle Janson
35300, Fougères, Frankrijk€ 13,90 • 12 apr. t/m 29 sep.
KortingskaartenMooie camping/camperplaats. Wel redelijk afgelegen, maar mooie park/tuin. Slechts enkele plaatsen zonder bomen. Goed sanitair!
top camping! super schoon en netjes sanitair. dik in orde. rustige en groene camping. fijn geholpen aan de receptie. spreken prima Engels. één nachtje gebleven op doorreis.
We werden vriendelijk ontvangen door een dame en een heer. Dame schrijft ons netjes in en meneer verteld ons de regels van de camping(beetje kinderachtig maar je kan maar duidelijk zijn). We kregen een mooi plek aangewezen op deze mooie camping. sanitair is super netjes zie je echt bijna nergens. Zijn 2 nachten gebleven, was er heerlijk. Stadje is 15 minuten lopen en echt de moeite waard.
lees meerWasmachine
35300, Fougères, Frankrijk48° 21' 14" N
1° 10' 55" W
-1.18191
camping@fougeres.fr
€ 13,90 • 12 apr. t/m 29 sep.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet