Camping-car Park d'Hirel

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

ebbe67

aug 2025

Goede staanplaats, alleen toegang met een toegangscode voor de Camping Car Park. Geen plaatsen, dus een beetje afhankelijk van de andere plaatsen. Helaas zijn er niet genoeg stroomaansluitingen. Afvalverwerking is prima. Direct aan zee, aan de overkant van de weg.

Miriam,Leon

aug 2025

Fijne CP vlak bij de zee. Helaas ligt tussen de zee en de CP een drukke weg. Let op dit is een Camping CAR Park en je moet de app downloaden, account aanmaken en creditcard ingeven. In de app zie je dan je toegangscode om op het terrein te komen. Ook zie je de beschikbaarheid. Mooi systeem👍👍

Ha&He

jul 2025

Weer ‘n prima ervaring met CCP! We zijn drie nachten gebleven. Dankzij ons ‘Pack Privileges’ konden we de CP af (en weer op, zonder extra kosten). Met de camper naar Dol-de-Bretagne voor boodschappen en de ‘grote’ was in de ‘WashMe’ machines. Handig. En op de fiets naar Cancale uiteraard🦪😋😃

Rue du Bord de Mer 95

35120, Hirel, Frankrijk

48° 36' 30" N 1° 49' 12" W

48.60843 -1.82009

Locatie van Camping-car Park - toegang met Pass Étapes card, aankoop online of ter plaatse in automaat - centrum 1,5km