Camping Les Etangs

• Douche

• WiFi

steveb2a2

jun 2023

we verbleven voor 4 nachten midden juni ... heerlijk zonnig weer 22/26 graden. camping zeer goed onderhouden, vriendelijke beheerder / personeel en wc's, douches en wasgelegenheid zien er gloednieuw en ZEER schoon uit. Standplaatsen goed genoeg en sommige erg schaduwrijk, bijna vlak. Goed café / bar. . . nog niet goed open omdat het nog steeds laagseizoen is. verwarmd zwembad geweldig ... vaak alleen wij 2. een beetje lawaai van de weg gedurende de dag maar vrijwel geen 's nachts ... heel goed geslapen. suspec v.druk in de zomer.

Irenemartine

sep 2019

Voor ons geen fijne camping: 's avonds karaoke, en 's morgens nog veel meer lawaai vanwege het aqua-joggen. Als je voor je rust gaat is dit geen aanrader.

Voorzieningen op de camping hardstikke goed, heerlijke afhaalmaaltijden, erg vriendelijke en behulpzame eigenaars. Kort bij het leuke havenplaatsje Binic met een gezellige, grote markt. Camping zelf niets op aan te merken. Enige minpuntjes zijn het geluid van de nabijgelegen weg en, toen wij er waren, bijna alleen franse campinggasten met een vrij hoog ons-kent-ons gehalte.

Le Pont de la Motte D4

22410, Lantic, Frankrijk

48° 36' 23" N 2° 51' 42" W

48.60639 -2.86165

In natuurgebied Broodjesservice Nabij golfterrein Nabij de zee Nabij strand Stad op 3km

16 apr t/m 26 sep

ACSI - Campingcard