Camping-car Park Locronan

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

SteBen

sep 2025

Vanwege het superschone toiletgebouw (altijd open) en de ligging vlakbij een eeg leuk stadje met restaurants kort bij, 4 sterren. De plekken zijn niet erg mooi, behalve vlak aan de weg. Geen wifi.

Ruggio

aug 2025

Aanbevolen plek, we verbleven een nacht in dit gebied om Locronan te bezoeken, de 4 sterren zijn voor de locatie die het mogelijk maakt om het dorp zelfs 's avonds te bezoeken en voor de ondersteuning die ik kreeg van het callcenter toen ik problemen had met de watervoorziening, het accepteerde mijn code niet, door de telefonische ondersteuning te bellen activeerden ze de waterkolom op afstand, probleem opgelost in 1 minuut

Albert-Myny

jun 2025

plaatsen niet vlak... bij regenweer veel plssen. Maar sani station ronduit smerig!!!! stank vliegen uitwerpselen. zeker met dit warme weer !!!!

Rue du Prieuré

29180, Locronan, Frankrijk

48° 5' 53" N 4° 12' 45" W

48.09797 -4.21242

Locatie van Camping-car park - toegang met Pass Étapes card, aankoop online of ter plaatse in automaat €5,00 - Petites Cités de Caractère en Plus Beaux Villages de France - water buiten de poort - centrum 100m