Camping Bois Des Ecureuils

als je even aan rust toe bent, is dit een ideale natuurcamping in een prachtig bos met mooie open ruime kampeerplekken. Een heel verzorgd terrein met super lieve en behulpzame Engelse eigenaars. Niets is hun teveel. op een avond gingen we nog een flink stuk fietsen. we kregen een kaartje mee, zodat we altijd konden bellen. Paul is zeer technisch: hij repareerde onze fiets en onze fietsdrager en wilde daar niets voor hebben. Echt aanbevolen!

Als je rust en stilte zoekt is dit de plek. Mooie kleinschalige camping, verzorgt terrein en sanitair. Goed toegankelijk voor campers. Volg de borden!! niet je navigatie. Aanrader

Marianne63

jul 2024

Rust, ruimte, schaduw of zon. Heerlijke ruime plekken en superschoon sanitair. We hebben twee heerlijke dagen doorgebracht.

Beg ar Land

29300, Meslan, Frankrijk

47° 57' 50" N 3° 25' 22" W

47.96401512 -3.4227903

Landelijke camping - gebruik GPS-coördinaten - in een pittoresk bos van 10 hectare - open ruimte omgeven door bomen - kinderspeelplaats - fietsverhuur - verhuur barbecue - broodjesservice - centrum 3,5km

1 mei t/m 30 sep