Camping De Cruckin

• Stroom

jnik

okt 2025

We waren hier in sept. enkele dagen, het meeste is al gezegd, rond drie uur staan er al een flink aantal mensen te wachten om in te checken, vriendelijk personeel, de plaatsen bij de receptie in de buurt hebben wifi. Oude doucheruimtes met schimmelig plafond, wel warm water. De plek om water te lozen en toilet schoon te maken is krap. Pluspunt is dat in sept. ook nog dagelijks een andere foodtruck aanwezig was.

Gaya2015

jul 2025

Geweldige locatie! Direct aan zee en op 3 minuten van de prachtige Abbaye de Beauport (een must-see!). De badkamers zijn wat gedateerd, maar prima in orde. Vriendelijke ontvangst. Een echte aanrader!

michel&helen

jun 2025

1 nacht 14 juni 2025 met de camper verbleven wij op deze camping, 2 personen en onze hond. vriendelijk ontvangst, alleen tussen 1200 en 1500 kun je niet inchecken. leuke camping wat verouderd sanitair maar wel schoon en warm water. de prijs vonden wij wat hoog ...in het voorseizoen......€ 48,20 Direct mooi wandelgebied achter de camping en supermarkt Lidl op fietsafstand 15 min.....

Rue de Cruckin

22500, Paimpol, Frankrijk

48° 46' 11" N 3° 1' 21" W

48.76966 -3.02249

nette camperplaatsen voor de camping - all-in tarief - WiFi gratis - zee 100m - centrum 3km

1 apr t/m 1 okt