Camping de Kergo

• Stroom

marenmar2

aug 2025

Een heel vriendelijk ontvangst!Tips over de mooie regio met kaarten erbij. Onze plek voor 5 nachten bleek direct aan de weg te liggen. Na 1 nacht aangegeven dat wij overgevoelig zijn voor geluid en op zoek waren naar een rustige camping. We kregen gelijk een andere afgebakende prachtig grote plek waar wij 4 dagen hebben genoten! Een heerlijk rustige camping en schoon sanitair. Waterstraal zou iets sterker mogen want haren wassen viel niet mee.

curlynugget

aug 2024

vriendelijke eigenaren. ruime plekken, veel groen, veel schaduw, rustig ondanks goede bezetting. wij stonden langs de weg, maar s nachts bijna geen verkeer dus niet storend. heel schoon sanitair (wc papier op grote rol buiten de wc beschikbaar). douchestraal niet heel krachtig wel warm. prima broodjes service. fietsen veelal langs drukke weg of mountainbikepad. wij betaalden euro 30 per nacht voor camper, 2 personen en elektriciteit.

hansstap

aug 2024

Vriendelijk personeel. Veel aandacht voor milieu. Grote plaatsen. We stonden helaas langs een vrij drukke weg met verkeer op 10 meter afstand. Wandelpaden vrijwel afwezig. Fietsen veelal over bospaden (mountainbike aanbevolen) of drukke wegen. We betaalden 33 per nacht inclusief voor onze hond. Auray, Carnac en Quiberon zijn aanraders.

D186

Ploemel, Frankrijk

47° 38' 40" N 3° 3' 13" W

47.64447 -3.05361

ideaal gelegen nabij de stranden - de staande stenen van Carnac, La Trinité sur Mer en de Golf van Morbihan - de camping ligt in een rustige omgeving - centrum dorp 1,5km

1 apr t/m 31 okt