Aire de Camping-Car

• Douche

4.5

CruitEire

apr 2025

Geweldig... een enorme dank aan de gemeente voor hun uitstekende voorziening van deze prachtige aire. De beste aire tot nu toe tijdens onze reizen naar Bretagne. Ik ben dol op de waslijn. Hartelijk dank⭐⭐⭐⭐⭐

Schuylhut

aug 2022

Prima plek om te staan. Sani-station werkt goed. Drinkwater kon gratis worden getapt. Wel zelf een waterslang aansluiten. Er zitten twee stroomaansluitingen op de sani-paal met een drukknop, goed voor zo'n anderhalf uur stroom merkten we. Met onze haspel van 50 meter en wat verloopstekkers lukte het vanaf onze plek. Geen idee of er nog iemand geld komt innen, want we hebben tot nu toe (20:00 uur) nog niets betaald en we zijn hier v.a. 18:00 uur.

hermanh

sep 2019

Als de winderige kust gaat vervelen dan is dit de juiste cp. Beschut netjes compleet met gratis sanistation en afval bakken op loopafstand van dorp. Winkeltje en café in dorp.

Rue du Stade 4-375

29810, Ploumoguer, Frankrijk

48° 24' 19" N 4° 43' 27" W

48.40519 -4.72406

afgebakende plaatsen bij het sportcomplex - geen schaduw - was en droogmachine - bakker en dorp 200m

1 apr t/m 1 nov

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!