Aire de Camping-Car L'Etang de Celac

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

spadassin

nov 2024

bada boom nieuwe bouwplaats Scenario 3 wordt dus gekozen door de bevolking, het is het meest ambitieus. Het omvat picknickfaciliteiten, een groen theater, barbecueplekken en een kinderspeelplaats... Het hertekent ook de ruimte die gereserveerd is voor campers door het aantal plaatsen te beperken tot tien. Frédéric Poeydemenge, gekozen functionaris van de oppositie, reageert: Het is een heel belangrijke begroting, misschien moeten we erover nadenken

Eternity

mei 2024

Ik heb hier net de nacht doorgebracht. Lekker rustig naast de rivier. Het lijkt alsof het vroeger een camping was. Sommige plaatsen op verharde ondergrond en sommige op gras, verdeeld over 3 niveaus. Diensten gratis inclusief stroom. € 7,60 per nacht inclusief toeristenbelasting voor 2. Betalen bij binnenkomst. Ik moest 3 kaarten proberen voordat ik er een kreeg die geaccepteerd werd

slagbomen van airpark, dus hele jaar betalen.

D1C

56230, Questembert, Frankrijk

47° 39' 45" N 2° 28' 12" W

47.66252 -2.46988

speciale camperplaatsen voor camping municipal L'Etang de Celac - gratis 01/10-31/05 - centrum 2km