aan de rand van het dorp - in sportgebied dichtbij (vis-)vijver [vergunning bij de gemeente] - jeu de boules
Le Vaulaudy 15
22150, Saint-Carreuc, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenNaast een recreatiegebied met openbare baden, meer, paden en zelfs een barbecue. We brachten een nacht door met de camper en we stonden alleen. Zeer stil, aanbevolen. Gratis water 10 minuten en elektriciteit 55 minuten.
Bij een visvijver en vrijetijdscentrum (met toiletten en 14 bowling banen) in de buurt van het dorp. Gelegen op heuvel. Camperservice met een knop voor 10 minuten. Water en stroom 55 minuten, gratis! (1 aansluiting). Wandeling rond het meer, ongeveer 1,5 km te voet. Rustig 's nachts ondanks een aangrenzende straat. Bij evenementen eventueel overdag bezet door een auto's. Uitwijkplaatsen: straat eronder of in het dorp.
lees meerPrima plaats om te overnachten. Ligt dicht bij de weg maar 's nachts rijden er bijna geen auto's. Wij hebben meer uilen dan auto's gehoord. Er is een visvijver en een toiletgebouwtje. Vanaf de cp kun je via een wandelpad naar het dorpje lopen en kom je uit bij een supermarkt. Er is ook een kleine speeltuin en een trimbaan in het parkje.
lees meerCampinggedrag toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Voorzieningen passanten
lees meerLe Vaulaudy 15
22150, Saint-Carreuc, Frankrijk48° 24' 10" N
2° 44' 21" W
-2.7392
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan