Camping Municipal de la Manchette

christ23

mei 2025

Mooie ruime camping, pal aan het strand. Tip: ga wadlopen erg leuk mooie schelpen gevonden. Goedkope camping, mooie ligging, geen handzeep bij toilet, warm douche en genoeg sanitair. wassen erg duur 5 euro per beurt. Prima plekkie, wel winderig door de zee neerbij.

Oldog18

apr 2025

Zeer hartelijke ontvangst, grasplaats voor 2-persoons CC met elektriciteit € 17,70. grijze en zwarte afvoer, recent, zeer schoon sanitair met warm water. Dichtbij het stadscentrum en het strand. Wij komen hier later op terug.

JKHS

jul 2024

vriendelijke ontvangst maar daarna echt minder. De plek die we toegewezen kregen was niet geschikt voor een camper. Boom met laag hangende takken, een stoeprand waar we niet tegenop konden rijden en een buurman (afwezig) die met zijn auto de toegang blokkeerde. Bij de receptie geen begrip, geen andere plek en na gedoe ons geld teruggekregen om vervolgens weer te vertrekken. Camping was niet vol!

22750, Saint-Jacut-de-la-Mer, Frankrijk

48° 35' 36" N 2° 11' 8" W

48.5932 -2.18546

gelegen aan mooie baai - na 19:00u receptie gesloten - winkels, restaurants, centrum 250m

1 apr t/m 30 sep