Camping l'Aber

• Douche

• Speelgelegenheid

Taddy

jun 2025

Een kleine, rustige, goed gemarkeerde en erg mooie camping! We hadden het geluk een plek met een prachtig uitzicht te hebben. Het aansluiten van water en riolering is wat lastig met een camper, maar wel te doen. Elektriciteit is aanwezig. Er is ook een mooi zwembad en een kleine bar. De eigenaren zijn erg vriendelijk! We voelden ons er erg op ons gemak.

van de eerder gemelde lozen toilet niet mogelijk klopt niets . is dus wel mogelijk ! en lekkere pizza maken ze voor je . fijne broodjes service . en we betaalde voor 2 personen camper en electric plus 2 hondjes 23,65 voor een nacht goede prijs voor goede toilet met papier en fijne douche

Matabiru

okt 2023

Mogelijk n hele fijne camping, maar een grote misser van campercontact om te verklaren dati in oktober open is, want dat isti dus niet! ik moet sterren geven om dit review te kunnen plaatsen, en wil de camping niet benadelen want t is hun fout niet! Maar mijn sterren heb ik dus buiten het terrein geteld💫

Route de l'Aber 50

29160, Tal ar Groas, Frankrijk