Camping Le Rochat Belle-Isle

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Welkom met uw camper bij Camping Le Rochat Belle-Isle! Geniet van rust, ruimte en natuur op onze sfeervolle camping, ideaal gelegen voor campers. U verblijft op ruime, goed toegankelijke plaatsen, omringd door groen en met alle comfort binnen handbereik. Of u nu op doorreis bent of langer wilt ontspannen: bij ons komt u écht tot rust.

Lees verder

• Lozen afvalwater

Bart&Yvonne

jan 2026

Een prima camping. Aardig ontvangst. Douchen geweldig! en dat in januari. Lekker warm daar binnen😀. Mooi park naast de camping om lekker even te wandelen en je hond uit te laten. Wij hebben 1 nacht gestaan.

Andre1970

jan 2026

Een prima camping en een van de weinige die open zijn in de winter en dan ook nog het sanitair open is😊 Heerlijk sanitair en schoon. Vriendelijk ontvangst door de dame in de receptie. Dorpje niet veel aan.

GerritVR

okt 2025

13-10-2026: Camping met camperplaatsen en alle voorzieningen. Ernaast ligt, buiten de slagboom, een camperplaats met alle voorzieningen zonder elektra. Het plaatsje is niet bijzonder.

17 Rue du Rochat

36000, Châteauroux, Frankrijk