le Cormier camping d Obterre

Pieter67

jun 2024

liever 6 sterren! wat n fijne cp is dit, Mike en cath zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. zeer ruime plaatsen en sanitair is super. als we hier weer in de buurt zijn, komen we zeker weer overnachten met onze camper. WiFi is zeer matig, maar tegenwoordig hebben we vaak veel gb, dus ....... vinden wij niet belangrijk.

Gé1

jul 2022

Verzorgde rustige camping, gerund door Brits echtpaar. Vriendelijke ontvangst. De meeste plaatsen hebben schaduw. Er is een nieuw sanitairgebouw met douches en wc's. Er is ook een recreatieruimte en een minibieb met voornamelijk Engelstalige boeken. Elke ochtend (behalve op maandag) komt er een bakker langs met stokbrood en croissants. Eco-vriendelijk beheer. Wij komen zeker terug!

Jon-and-anya

jul 2019

Nieuw toiletgebouw wordt schoon en opgeruimd gebouwd. zeer ruime site gastvrije personeel. brood busje om de 3 dagen. Bovengronds zwembad.

Route de Saint-Flovier

36290, Obterre, Frankrijk

46.91993 1.03677

kleine camping - vriendelijke behulpzame eigenaars - landelijke omgeving erg rustig - centrum 800m

1 jun t/m 30 sep