Les Alicourts

anneandre13

jun 2025

omdat onze (klein)kinderen hier stonden zijn wij hier 2 nachten gaan staan. de plekken zijn zeer ruim. sanitair gebouw is mooi (vrij nieuw) en schoon. meer en zwembad aanwezig. vooral voor gezinnen met kleine kinderen. zoals gezegd weinig te fietsen/wandelen.

pietencaat55

mei 2025

Faciliteiten en camperplekken prima maar weinig toezicht na 22.00 uur op sanitaire plek waardoor avonden achtereen jongelui de boel sloopten. Zo bleek de ochtenden erna! Jammer!!! De schoonmaakploeg mocht de klus weer klaren . Buiten camping niets te beleven. Ook voor fietsers geen trajecten . Zeer geschikt voor jonge gezinnen die camping niet af hoeven en voor 50+ goed voor 1 overnachting.

Seff

aug 2024

camping lijkt niet meer zo belangrijk, vieze kinderdouches, koude douches zo jammer we Wouden volgend jaar met een heel stel komen maar twijfelen nu toch wel heel erg, huur faciliteiten hebben voorrang tov de camping zo jammer

Les Alicourts

41300, Pierrefitte-sur-Sauldre, Frankrijk

47.5443084 2.1918804

5-Sterrencamping - genoemde prijs is gemiddelde prijs, kijk op website voor actuele prijzen - zwembaden - glijbanen - wellness - centrum 5km

5 apr t/m 29 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!