Parking Jouy-le-Potier

• Voorzieningen passanten

• Vuilnisbak

Abc-Postma

dec 2024

Best een goede plek, maar met 3 á 4 plaatsen snel vol. De achterste plek, op gras, is bij regen onbruikbaar. Loosfaciliteiten zijn prima en gratis. Er is 1 CEE-contact waarop in een splitter 3 snoeren waren aangesloten. Zo te zien van campers die er al langer staan. Verder wel rustig en niet ver van de doorgaande routes

queencatifah

dec 2024

Goed uitgerust maar klein aire in een lieflijk dorpje. Het ligt naast een park en een aangename wandeling naar een kleine Carrefour. Er stonden al vier busjes toen we aankwamen, maar we wisten ons in de hoek te wurmen. Alle anderen leken het ene elektriciteitspunt te delen, met behulp van een splitter. Het leek erop dat ze niet betaalden. Helaas stonden we te ver weg geparkeerd om er profijt van te hebben. Alle lof voor de gemeenschap van Jouy-le-Potiers voor het aanbieden van deze aire.

Jipé-Du+72

jul 2024

Geweldige plek, geen tokens nodig om uw olie te verversen! kleine ruimte (2 plaatsen) in een rustige omgeving, dankzij deze stad!

Rue des Champs Bretons 90

45370, Jouy-le-Potier, Frankrijk

Camperplaats nabij een meertje - jetons te koop bij gemeentehuis - bakker 150m - centrum 200m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!