Camping La Petite Brenne

• Stroom

Henk86

jun 2025

Prima en redelijk geprijsde camping met ruime kampeerplaatsen. Er zijn camperplaatsen aangelegd, maar iedereen mag zelf zijn plek kiezen. Bij iedere plaats is elektriciteit zonder meerprijs beschikbaar. Viermaal per week kan in het restaurant worden gegeten. Wij hebben gebruik gemaakt van het (all you kan eat) buffet. Heerlijk gegeten!

wat een heerlijke gezellige en gemoedelijke sfeer. fijn terras en elke dag mogelijkheden voor snacks. op veel dagen een diner waar je aan grote tafels kan aanschuiven. mooie ruime plaatsen die je zelf mag uitkiezen. bij aankomst gratis welkomstdrankje. Aanrader! zeker doen!

Eigenlijk zou ik 6 sterren willen geven. Wat is t hier heerlijk! Overal zijn tableau’s met mozaïeken, heel orgineel. Erg vriendelijke ontvangst en in t restaurant/bar gedeelte is men ook alleraardigst. Zeer ruime plek uitgezocht met zon en schaduw. De sauna vanaf 3 uur is ook een extra luxe. We hebben 1 x een 4 gangen diner genoten en 1 x een buffet. Er is een klein winkeltje met noodzakelijke producten. Wat ons betreft kom hier genieten !!!

La Grande Métairie

36800, Luzeret, Frankrijk

naturistencamping in natuurpark - 11 plaatsen speciaal voor campers - binnen- en buitenzwembad - campingwinkeltje - snackbar - restaurant - supermarkt 6km

20 apr t/m 30 sep