Camping Les Ilots d'Or

Ronald&Sieta

jul 2025

Prima camping! Sanitair oud maar redelijk schoon. Ligt wel direct aan zee maar klein strand en niet zo mooi als buiten deze baai! Veel vaste gasten (I). Een soort Al Capone als nieuwe buurman deed ons eerder vertrekken. Pas op met echt kleine kinderen, men rijdt (te)hard op deze camping. Internet is waardeloos. Verder prima om Porto Vecchio te bezoeken. Zwemmen kan prachtig iets meer naar het noorden waar ook een hele mooie camping ligt.

aadenellen

jun 2025

voor ons klopte alles hier; schoon sanitair, lekker oud, maar dat mag op de camping. ruime plekken, goede ontvangst. ja, dit hoop je aan te treffen. tip: aan begin van de straat een kippenboer met fantastische gegrilde kip, daarnaast een verswinkel, top!!

H.T.O

jun 2025

Prima Camping…en direct aan strand. 2 nachten incl.stroom 2 personen 63 euro. Fietsen naar Porto-V prima te doen 6km. Sanitair wel verouderd…en niet overal even schoon. Verder restaurant aanwezig en pizza’s kunnen worden afgehaald. Plekken vlak dus geen blokken nodig. Wij hebben met veel plezier hier gestaan…en zouden het aanraden.

Route de Pezza Cardo

20137, Porto-Vecchio, Frankrijk