FKK Camping La Chiappa

• Stroom

luisadecarli

jul 2025

We vonden twee plekken aan zee met een prachtig uitzicht. Een prachtig landschap, eenvoudige maar schone voorzieningen, personeel altijd beschikbaar. Leuk restaurant, bar en zwembad. Jammer dat de camping een beetje rommelig en verwarrend is. De vaste caravans lijken verlaten: vies en rommelig. Pas op voor wilde zwijnen! We zagen er een grote van veraf, maar ze zeggen dat ze ongevaarlijk zijn, behalve dat ze 's nachts voedsel van de staanplaatsen stelen als ze die vinden.

PierreenTea

jul 2024

Grote fkk camping op een mooie locatie. Wel met een tikkie achterstallig onderhoud en veel oudere toercaravans met een vaste plaats in de bossen. Wij hadden een mooie plek met zeezicht. Heerlijk verblijf gehad.

Tooltim

jul 2020

We kregen een mooie plaats met zeezicht. Sanitair verouderd niet echt schoon in coronatijd wel belangrijk. Zwembaden prima alleen geen enkele parasol te vinden niet fijn met deze warmte. voor een homd €10!! Betalen!Als het dan met uitlaatservice is en s’ avonds een biefstukje maar helaas niet gezien. dat voor hondje van 15 jaar die alleen in camper ligt. Wel een echte naturistencamping. No textiel

Route de Palombaggia

20137, Porto-Vecchio, Frankrijk

naturistencamping van Duitse eigenaar, sinds 1967 - gelegen aan baai Golf van Porto Vecchio - honden mogen niet op het strand - zwembad - bakkerij, minimarket, restaurants, winkeltjes op de camping - centrum 11km

12 mei t/m 30 sep