U Punticchiu

• Douche

• Honden toegestaan

Vissers1509

aug 2025

1 ster is al te veel. Het sanitair is smerig, overal schimmel en vlekken op de wanden. Afwas is mogelijk met koud water maar de meeste kranen zijn kapot. Afvalbakken in de wc zitten allemaal overvol. Ontlasting over het toilet bij meerdere wc’s en zo kan ik nog we even doorgaan. Wij komen hier nooit weer!

pieroesilvia

jun 2025

Fantastische camping, goed onderhouden op gras en met veel schaduw. Ik kan hem van harte aanbevelen vanwege de rust, de zee en het restaurant aan het strand. Ik heb geen 5 sterren gegeven, maar om één reden: hoewel honden toegestaan zijn en ze erg lief waren, vind ik de prijs van 5 euro per huisdier overdreven, aangezien ze uiteindelijk geen gebruik maken van de voorzieningen voor ze, zoals een speciale ruimte of een douche. Een vast bedrag zou voldoende zijn.

We zijn een uur bezig geweest voor een plek omdat 75% van de stroomkolommen niet werkte. De receptioniste is vriendelijk. Het is een pracht van een omgeving zeker zo dicht bij het strand met een zeer leuk strandtentje. Sanitair is zeer verouderd. Helaas was veel kapot of functioneerde (niet) goed, douches zijn klein en leken niet schoon te krijgen. Een opknapbeurt zou zeker meer sterren waard zijn. Je kangoed kamperen tegen lage prijs

Santa Lucia di Moriani

20230, Santa-Lucia-di-Moriani, Frankrijk

42.3916072 9.5320313

Camping U Punticchiu ligt aan zee, ongeveer 40 km ten zuiden van Bastia, in de stad Santa Lucia di Moriani. Directe toegang tot een zeer mooi zandstrand.

1 jun t/m 30 jun

1 sep t/m 30 sep