Camping La Ferme de Peridundellu

• Stroom

Andre1970

sep 2025

Heerlijke camping in de natuur. Je komt hier puur voor de rust dus niets hoeft. Zeer vriendelijke eigenaar die heerlijk eten maakte en in de ochtend lagen onze broodjes op de tafel bij de camper😊. We betaalde voor een plaats met broodjes in de ochtend en warm eten 55 euro waar vind je dat nog! Kortom een mooie maar zeer rustige camping!

MaxEsch2025

jun 2025

Ons hoogtepunt van onze twee weken op Corsica! Prachtig gelegen camping met adembenemend uitzicht. De individuele staanplaatsen zijn goed vlak en met gras begroeid. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen en ze zijn erg schoon. De gastheer, met zijn warme en behulpzame karakter, is reden genoeg om deze camping te bezoeken!

Nienkie

jun 2025

Wij hebben een fijn verblijf gehad, van 2 nachten, met ons camperbusje. Camping ligt echt midden in de bergen wat prachtige uitzichten oplevert. Eigenaar was vriendelijk en sanitair erg schoon (idd verouderd, maar dat is een beetje de standaard hier). Eten wat eigenaar maakt is simpel maar goed (prijs/kwaliteit). Mooie wandeling (30 min) gemaakt richting rivier (en brug), waar het water kraakhelder was (gezwommen). Advies ga niet op slippers!

Peridundello (D143)

20231, Venaco, Frankrijk

42.22382261 9.19381946

Kampeerplaatsen op kleine camping - de campingeigenaar kookt elke avond in het seizoen Corsicaanse menu’s - centrum 3,4km

1 mei t/m 30 aug