Camping California

• Honden toegestaan

• Stroom

AT-E

okt 2025

Mooie camping, vriendelijke receptie, maar geen wifi alleen vooraan bij t restaurant. verder heeft t eerste deel een prachtig vernieuwd toiletgebouw maar zonder chemisch toilet, t achterste deel vd camping heeft n sterk verouderd toiletgebouw met chemisch toilet. dus eind lopen als je vooraan staat. daarom * minder. En daarom ook te duur: okt:€37,50 2 p incl elec.

wölli

jun 2024

Erg mooie plek. Wij waren er voor de tweede keer. Meestal schaduwrijke plaatsen. Sanitair deels ouder, maar schoon. Directe toegang tot het prachtige strand. De zee is hier heel langzaam aflopend, waardoor het zeer gezinsvriendelijk is. Vanaf het strand, via de naastgelegen camping, kun je uren wandelen. Direct ter plaatse vindt u een kleine winkel en een restaurant. We gebruikten pizza om vaker te gaan. Verrukkelijk.

Bressies

jun 2024

Voor ons eens, maar nooit meer. Plaats is oké, maar je moet wel tegen kleine kinderen kunnen, heel veel gezinnen met kleine kinderen. De jonge beheerder is vriendelijk en behulpzaam, de oude is een groot chagrijn.

Pinarello

20144, Zonza, Frankrijk

gelegen aan fijn zandstrand - honden NIET toegestaan in juli en augustus - gedeeltelijk verouderde faciliteiten - korte wandeling naar het strand - winkels en restaurant - centrum 2km

1 mei t/m 30 sep