Camping Le Grand Lac

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Paulus de Boskabouter

sep 2023

Best wel een goede camping, maar niet buitengewoon. Plekken niet vlak, sanitair gemengd, is okay, hoewel gedateerd. WC zonder bril en WC papier buiten op het gebouw. WiFi is gratis en erg goed, maar het was nu erg rustig op de camping. Mooie ligging aan het meer, gescheiden door een hek met een poortje dat om 22.30 uur sluit. Receptie was niet aanwezig tussen 10.30 en 16.30 uur. Wij mochten zelf een plekje uitzoeken.

Mobiele_Wolfjes

jul 2023

camping met ruime plekken, zwembad en meer. Sanitair volstaat, is schoon wel wat gedateerd. Water is goed warm. De grand comfort plek, voorzien van grind en schaduw, is ruim voor onze 7 meter camper met 6 meter bus (zoon) en nog Quencha-tent (dochter) met 4 stoelen, tafel en luifel. Vooraf reserveren nr 55. Op ons verzoek blijven we nog 2 extra nachten. We verplaatsen dan naar plek 35. Iets minder vlak maar goed te doen.

sueendick

jun 2022

wij kwamen om 12.30 aan en konden gewoon de camping oprijden en een plek uitzoeken dus geen hinder van de Franse openingstijden.prima camping, plekken niet vlak maar mbv blokken en op de juiste plek staan goed te doen. wij staan er tijdens een hittegolf maar zwembad gaat niet open ondanks >30°, terwijl alles klaar is, jammer, maar het meer is dichtbij. sanitair is prima en schoon (review van 2020 zegt anders, dat kan aan het hoogseizoen liggen?)

Chemin du Langard

39130, Clairvaux-les-Lacs, Frankrijk

terrassencamping, gelegen aan een meer - verwarmd buitenzwembad - snackbar - broodservice - all-in tarief - speciaal campertarief voor de 1e nacht - centrum 600m

23 mei t/m 27 sep

SVR - Stichting Vrije Recreatie