Aire Municipale

• Honden toegestaan

• Stroom

Zeefjes94

aug 2025

Mooie plek waar je je tafel en stoelen gewoon bij de camper kan laten staan. Kaartje richting jachthaven te kopen €.9,- excl. toeristenbelasting. Rond 19:00 komt een handhaver de kaartjes controleren. Je mag er 1 nacht staan. Wij hebben er 2 gestaan. Was niet heel druk en hebben een foutje in het kenteken gemaakt ☺️😉.. Geen stroom aanwezig. Je loopt zo naar beneden naar het meer 👍. Genoten op een mooi plekje.

The-Rolling-Stones

mei 2025

Ten eerste, de ticketautomaat bevindt zich op 5 minuten van de Aire. Ik raad aan eerst een parkeerplek te nemen en dan een kaartje. Bij de automaat is ook het water (€ 2) en de afvoer en het toilet. 50 potentiële plaatsen, maar we hebben er alleen overnacht (27 mei). Een korte wandeling naar het meer. Honden zijn niet toegestaan op het strand, maar zoveel menselijke uitwerpselen doen me afvragen of mensen verboden zouden moeten worden! Het terrein zelf is volledig verhard en niet afgebakend. 's Nachts is het pikdonker, 's ochtends vogelgezang.

essurolf

aug 2023

Mooie plek vlakbij het meer. Als je niet te hoog bent (minder dan 2.20 m) kun je gratis parkeren echter niet overnachten. Kom wel op tijd want als de parkeerplaatsen voor de auto's vol zijn, dan parkeren ze hier. Servicestation en kaartverkoop 9 euro per 24 uur vlakbij de haven.

D301E2

39260, Maisod, Frankrijk

let op! de camperplaats heeft een nieuwe locatie - betalen en voorzieningen bij de oude locatie aan de jachthaven

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!