Camping Municipal

• Stroom

• Douche

lieuweanneke

sep 2025

Prachtige kleinschalige camping, alles aanwezig behalve het spoelwater kun je hier niet kwijt. Wij betaalden € 13,- per nacht.

jaapio12

aug 2025

Wij kwamen rond 14:00 aan en de toegangsslagboom was afgesloten door middel van hangslot dus dat werd 2 uur wachten. Het was ons niet duidelijk helaas dat je tussen 12 en 1600 uur dan geen toegang hebt, schijnbaar rijden er teveel naar binnen die misschien op gereserveerde plekken gaan staan. Er was op moment dat wij wel naar binnen konden een groot deel afgezet. Dus voor ons geen stroompaal binnen bereik, sanitair is perfect 👌🏻

Sjakie58

jul 2025

Foto's doen geen recht aan dit mooie plekje. Ik sta hier (alleen) voor minder dan 11 euro, inclusief alles. Keurig sanitair, vrije keus plekjes. Stad op loopafstand en toch redelijk rustig.

Rue du Stade

55000, Bar-le-Duc, Frankrijk

prachtig gelegen bij de kasteeltuin - schoon sanitair - bakker 150m - centrum 1km - [lozen grijs water kan niet op de camping dit moet gebeuren bij de camperplaats op 700m site code 1374]

1 mei t/m 30 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!