Camping Saint-Martin

• Stroom

CenC

sep 2025

geen camping aanwezig. Hoewel we een dag vooraf telefonisch contact hadden gehad met een Mw. die aangaf dat ze echter zelf niet zou zijn maar dat er plek was en we maar een plekje uit moesten zoeken. Het zag er verder verlaten uit. Hek was op slot en er hingen rood met witte linten.

JohnCitroen

jun 2024

Als camping (kleinere tenten) goed, hooguit toegankelijk voor buscampers. Grond niet vlak plus gevaar voor bomen, dwz lage takken (zag al een camper een overhangende tak raken). Sanitair zeer gedateerd maar adequaat en schoon. Vriendelijk ontvangst. Stadje viel ons erg tegen.

JoseJaspers

sep 2023

Heel gezellige kleine camping. Gauw contact met elkaar,(als je dat wilt). De beheerster is uiterst vriendelijk en doet veel om het je naar de zin te maken. Heerlijk gedoucht. Barr is een heel leuk stadje op loopafstand. Er zit een school precies boven de camping, dat kan je gezellig vinden of vervelend 😉. Wij hebben het er 3 nachten naar ons zin gehad. En er was plek in september!

Rue de l'Île 44

67140, Barr, Frankrijk

schaduwrijk terrein met bomen - het terrein ligt in het stadje aan de route de vin - het sanitair is goed en schoon - in de zithoek is wifi - winkels 1km - in het centrum

1 mei t/m 10 okt