gelegen nabij afrit autosnelweg - zwembad - restaurants en winkels 800m - kuuroorden Contrexéville en Vittel een paar minuten rijden
Route de Contrexeville
88140, Bulgnéville, Frankrijk€ 17,00 • 1 apr. t/m 7 jul.
€ 21,00 • 8 jul. t/m 27 aug.
€ 17,00 • 28 aug. t/m 31 okt.
Best Deal Camping Card, NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie, CKE - Camping Key Europe, CCC - Camping & Caravan Club, CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenSuper rustig aangezien we er eind oktober arriveerden. propere douches en toiletten, geen broodjesdienst meer.
in één woord: geweldig!!
Fijne camping! Voor ons voor 1 nacht op doortocht. Prima staplaats. Let op de receptie en de snackbar op de camping sluit om 19:00 uur. Je kunt lekker snacken en ook een ontbijtje nuttigen in de kantine van de camping. Broodjes service aanwezig. Sanitair prima en schoon. Prijs voor 2 personen, hond en plaats met stroom €21,-
lees meerWasmachine
lees meerRoute de Contrexeville
88140, Bulgnéville, Frankrijk48° 11' 56" N
48.19897
contact@camping-portedesvosges.com
€ 17,00 • 1 apr. t/m 7 jul.
€ 21,00 • 8 jul. t/m 27 aug.
€ 17,00 • 28 aug. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Route de Contrexeville
88140, Bulgnéville, Frankrijk48° 11' 56" N
48.19897
contact@camping-portedesvosges.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons