Camping de Vittel

• Stroom

3.3

FHartman

sep 2025

gewoon goed . sanitair is wat verouderd maar goed te doen . Rustig gelegen, leuk stadje met goed restaurant ( heb er maar 1 geprobeerd 😇)

Eddyk

jun 2025

De camping is gewoon open. Je wordt vriendelijk ontvangen en je kunt zelf een plekje uitzoeken. De plekjes zijn mooi afgebakend met heggetjes, maar alles mag wel wat onderhoud krijgen. Er stonden een stel Fransen met keihard de radio aan. We werden uitgelachen toen we er wat van hadden gezegd. Dit feestje ging door tot 23.00. de beheerder gebeld. daarna ging het wat zachter nog door tot 01.00 uur.

fenp

jun 2025

De camping heet nu Seasonova maar in het dorp staat nog overal de oude naam aangegeven. Mooie ruime plekken waarvan sommige wel heel schuin aflopen. Sanitairgebouw erg netjes en schoon! Douchen is in de prijs inbegrepen. Camping is ook ingericht voor gehandicapten: 2 plaatsen zijn speciaal aangegeven. Er is een broodjesservice maar wij hebben daar geen gebruik van gemaakt. Er zijn ook huisjes en lodgetenten te huur. Bezoek Parc Vittel, erg mooi!

Rue Claude Bassot 270

88800, Vittel, Frankrijk

48.20772 5.95535

Sitecode: 72079

camping met bomen en rustige (Franse) sfeer - vlakbij A31 - Thermes de Vittel 1,5 km - winkels en restaurants 500 m - prima locatie.

29 mrt t/m 31 mei

ACSI - Campingcard